BIOCONSTRUCCIÓ, #casesdepalla #casasdepaja#arquitecte

divendres, 6 de maig del 2022

TALLER PRÀCTIC. FONAMENTACIONS SENSE FORMIGÓ CASA DE PALLA. 29 DE MAIG, PONTILS

 Més tallers a la vista ;)

Fonamentacions alternatives sense Formigó. 29 de maig Pontils. Inscripcions obertes: casetadepalla@gmail.com (places limitades!!)

Descomptes per Inscripció anticipada (fins el 20 de maig!!)/exalumnes casetadepalla/parelles-amics. (i si vens a aquest taller i al de palla a Collbató et fem un descompte als 2 consulta'ns :P )


Per fi podem arrancar amb la 2a #escolataller en obra de Casetadepalla. Després de la experiència de la #casaBG arranquem nou projecte d'autoconstrucció acompanyada on anirem fent diverses sessions temàtiques per cada tema i jornades de voluntariat també després obertes als participants buscant intercanvis jutsos i maneres colaboratives per poder veure la construcció d'una casa en totes les seves fases si es possible. En breus penjarem info detallada al blog.

De moment llancem el primer taller formatiu que tractarà de fonamentacions altrenatives sense ús de formigó. Ensenyarem com i perquè i com executar-les de forma correcta, capacitat de càrrega. Una jornada presencial pràctica el 29 de maig i una sessió en línia (o amb accés a la gravació després) amb explicacions teòriques amb l'arquietcte del projecte

Inscripcions obertes: casetadepalla@gmail.comPrograma:
Fonamentacions, que són i perquè?
Una casa de palla necessita fonaments?
Estudi geotècnic i profunditat de fonamentació. Introducció a la normativa
Quan podem utilitzar aquests sistemes. Estudis existents i resistència, casos previs i exemples. Pros i contres.
Visió global de l'estructura
Replanteig d'obra. Nivell d'aigua i esquadres
Drenatges i la humitat capilar
Execució de fonamentacions amb neumàtics i graves. Classificació i organitzaciód e l'obra.
Tipus de graves i tipus de neumàtics.
Anclatges

XERRADA TEÒRICA ONLINE DILLUNS 23 DE MAIG A LES 19.00. Se us enviarà l'enllaç. Si no podeu assistir en directe s'enviarà la grabació#casesdepalla #casadepalla #arquitecte #bioclimatica #casapasiva #formació #bioconstrucció #neumàticsigraves #fonaments


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada