BIOCONSTRUCCIÓ, #casesdepalla #casasdepaja#arquitecte

dimecres, 4 de maig del 2022

Jornada tècnica a Belianes: la bioconstrucció coma eina de rehabilitació i eficiència energètica

 


Un plaer ajudar a coorganitzar aquesta jornada tècnica juntament amb el departament d'habitatge del consell comarcal de l'Urgell, Escola agrària de Tàrrega i altres actors.


Parlarem sobre com rehabilitar habitatges amb criteris d'arquitectura passiva i sostenible amb materials naturals i perquè fer-ho així. També de com no crear  patologies, o arreglarles, amb les actuacions en edificacions construïdes amb tècniques tradiconals com la tàpia o la pedra.

Ensenyarem, entre altres, com la palla, la terra, la calç, la fusta i el cànem són materials aptes per una  rehabilitació energètica amb materials de proximitat i amb poc impacte ambiental i amb balanç energètic de ACV negatiu o neutre i ensenyarem diferents exemples de les tècniques i de bones pràctiques en la rehabilitació.


Us esperem.

Jornada gratuïta amb inscripció previa:

-------------------------------------------------------------------------------------

Us deixo la gravació de la Jornada al canal de l'oficina d'habitatge del consell comarcal de l'Urgell:https://www.youtube.com/watch?v=OQ3-4s78FZA


#rehabilitació #rehabilitacióambpalla #bioconstrucció #cànem #eficienciaenergetica #nextgeneration #bioclimatisme #arquitecte #arquitecteslleida #patrimoni #tàpia #sate #sateambpalla #materailsnataurlas #casadepalla


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada