BIOCONSTRUCCIÓ, #casesdepalla #casasdepaja#arquitecte

dimecres, 10 de gener del 2024

STEP RCP. Formació professional europea en construcció amb palla

 


Arranquem la 4a edició de la formació step (strawbale training for european professionals) de la qual sóc un dels cocreadors de la versió espanyola que fem des de la RCP


Em trobareu de formador al mòdul 1 Introducció (online) i als mòduls 6/7 que tracten sobre física de la construcció, normatives, eficiencia energètica, disseny bioclimàtic, instal·lacions i patologies. 

L'aula online és oberta a partir del 29 de gener. aquest any hem pogut ajustar i baixar el preu general , sense disminuir les hores de formació, i ha descomptes importants.

La part presencial del mòdul 6/7 serà el 13 i 14 d'Abril de 2024 a la casetadepalla, a Guissona, Lleida. Una formació fonamental i especifica per a tècnics que vulguin redactar i dirigir projectes en bioconstrucció amb palla, constructors professionals que vulguin fer la transició, gent que busqui un ofici de futur o autoconstructors que vulguin fer les coses amb la màxima qualitat, ja tinguin o no experiència. Segur que us serà de molta ultilitat. ës la formació més completa en construcció amb palla amb professionals amb amplia experiencia en obra i en formació i que portem més de 10 anys en el sector. Avalat per la RCP i per la xarxa europea de construcció amb palla i amb un consens europeu del programa formatiu i les coses que funcionen i les que no.


https://step-rcp.es/ Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada