BIOCONSTRUCCIÓ, #casesdepalla #casasdepaja#arquitecte

dilluns, 17 de juliol del 2023

STEPRCP. Formació professional europea en construcció amb palla

 Aquest any fem la tercera edició de la formació step (strawbale training for european professionals) de la qual sóc un dels cocreadors de la versió espanyola que fem des de la RCPEm trobareu de formador al mòdul 1 Introducció (online) i als mòduls 6/7 que tracten sobre físicia de la construcció, normatives, eficiencia energètica, disseny bioclimàtic, instal·lacions i patologies. 

L'aula online és oberta a partir de l'1 de juliol i farem la sessió pràctica a Guissona el 21 i 22 d'octubre de 2023La formació es pot cursar sencera o per mòduls i es pot començar en qualsevol moment i per qualsevol mòdul (tot i que el m1 sempre es obligatori i online) ja que es pot fer el mòdul 3 abans del 2 o el 6 . Per inscirure's podeu fer-ho aquí


La formació està pensada per constructors però trobo que els mòduls 6/7 són escencials per tècnics i persones que vulguin dissenyar amb bales de palla de forma professional i sense patologies.


Us deixo algunes imatges de la jornades presencials de l'any anterior (amb col·laboració amb en Xavi Marco en la sessió sobre ponts tèrmics i visita amb càmara termogràfica) 
 
 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada