“Una brizna de paja parece algo pequeño y liviano y la mayoría de las
personas no saben cuán valiosa es. Si la gente supiera el valor real del
rastrojo de paja, podría ocurrir una revolución humana que podría llegar a ser
lo suficientemente poderosa para mover un país y al mundo entero”
Masanobu Fukuoka.
lo suficientemente poderosa para mover un país y al mundo entero”
Volia convidar-vos i, demanar-vos que ens ajudessiu amb la difusssió, a la jornada que estem preparant per el divendres 21 de març on celebrarem l'arribada de la primavera amb l'arribada de la Palla al solar per començar amb els tallers de palla, en aquest cas utilitzant la tècnica Greb.
deixo cartell i programa encara provisional que aniré actualitzant! No us ho perdeu!
INSCRIPCIONS GARTUÏTES AQUÍ:
21-3-2014. Arriba la palla a Barcelona. Espai Txema Biobui(L)t. C/montalegre 4
1. PASACALLE/CERCAVILA (amb tractor)
10.30 Inicio Pasacalle Camión de paja -saludos a los Marineros
10.45 Rambla del raval- saludo a Illa Robadors/Casa Leopoldo
11.00 Paso por c/ M.Aurelia Capmany- saludo Homenaje
11.20 Paso por c/Angels - saludo Escuelas IES Tarradelles + Tot Raval
12.00 Llegada a c/montalegre inicio descarga
12-13.30 Descarga y final de ocupación de la calle
2.-DANZA –DESCARGA
Col·lectiu “liant la troca”. http://liantlatroca.com/
h.12.00 -13.00 Descarrega de les bales de palla del camió al solar. Integració amb la dança.
3.DEMOSTRACIÓN en el Solar- Taller palla i greb
h.13.00 -14.00
Como y porque trabajar con las balas de paja e inicio del muro Greb!
Arnau > Mirco > ValentinaM.
4.FOOD-STREET -BUI(L)t
h.14.00 -18.00 Micro demostración paralelos cocina-construcción. elaboración de masas, analogía cocina-construcción (arnau/casetadepalla<Jose/cocinero)
TAMIZADO TIERRA/HARINA+ AGUA + PAJA/SAL = BIOCONSTRUCCIÓN/ALIMENTO
Cocineros y presnetaciones de BCN-MES
CERVESES ARTESANES
Musica y DJ > BCNMES
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada