BIOCONSTRUCCIÓ, #casesdepalla #casasdepaja#arquitecte

dimarts, 18 de juny del 2013

4a setmana de treball. Evolució interior.



En la part interior hem grapat canyís en la junta entre fusta-palla i banqueta, hem adherit la làmina impermeable a l'arrebossat, hem anivellat amb palla-fang totes les juntes, hem posat cinta de pintor per protegir les fusteries, hem col:locat la finestra de  la veritat i hem començat a aplicar la capa de cos aquesta vegada amb una massa més bona. Per falta de temps no vam poder continuar més però vaja la feinada que hem fet era imprescindible abans de continuar i aplicar la capa de cos a tot el conjunt. 

La veritat es que érem molta gent (8 persones) i primer em va costar una mica organitzar-nos a tots però vam crear uns grups de treball per temes i va funcionar molt bé i tothom va poder tocar una mica cada una de les tècniques i coses que vam fer i tot i que vam acabar ben cansats de la feinada crec que també vam quedar tots molt contents de les feines fetes i d'expressar les creativitats de cadascú. És tan important saber explicar les feines que s'han de fer i com s'han de fer, com fer que la gent se senti còmode amb les feines que se'ls encarrega quan es treballa amb voluntaris i més amb gent inexperta com nosaltres.




Mentre uns treballàvem a l'interior, uns treballaven al lavabo, d'altres a les juntes, d'altres en la finestra de la veritat, d'altres a l'exterior així que aquesta setmana hem avançat moltíssim. Gràcies.




Anivellant amb paja-barro









Aspecte de la paret després de la setmana de feina i amb una primera capa de capa de cos



Per treballar bé també s'ha de menjar bé sort de l'Alba i l'Olga. Aquesta setmana hem tingut cus-cus, hummus, amanides amb enciams de l'hort, pizzes i coca de recapta casera, etc.. ens engreixarem amb aquest ritme ;) 








1 comentari: