BIOCONSTRUCCIÓ, #casesdepalla #casasdepaja#arquitecte

dilluns, 3 de juny del 2013

3a setmana Palla-fang reomplint forats

Aquesta setmana hem estat tornant  a fer "palla-fang" com ja hem explicat en una altra entrada consisteix en fer "pilotes de palla llarga banyades amb argila i deixar-les estovar una bona estona. S'han de preparar i deixar reposar. El resultat final és una palla "bruta" d'argila no una pilota d'argila amb palla.

Un cop ha reposat es mulla la superfície sobre la qual es vol aplicar i pressionant es va afegint a la paret (sucades prèviament amb barbotina espessa).
La hem fet servir per anar reomplint els forats que ens han quedat entre les bales. Com els forats són bastant profunds en alguns casos s'ha d'anar deixant assecar una mica les capes base perquè hi ha un punt on ja no se'n pot posar més sense moure la base. És important anar difuminant les juntes amb barbotina líquida perquè el que volem és crear una capa homogènia al final on poder recolzar el revoc de cos.




Aspecte de la palla-fang preparada per reposar
Reomplint forats:











Finalment deixo unes fotos del grup de voluntaris d'aquesta tercera setmana, sort que el dissabte vam tenir visita de l'Anna, l'Eva, el Manson i els ja habituals, que hem tingut tota la setmana, Koletes i Alba. Gràcies a tots. Va ser una jornada molt divertida i vam acabar fent el pallasso amb la palla i el fang. al final també és important treballar passant-s'ho bé!


















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada