BIOCONSTRUCCIÓ, #casesdepalla #casasdepaja#arquitecte

diumenge, 19 de maig de 2013

1r cap de setmana de treball. Preparació de les bales

Aquest cap de setmana hem començat per fi la obra amb palla i voluntaris. Els primers grups de voluntaris ja han anat passant per aquí i hem aconseguit muntar en 2 dies i mig totes les parets de palla. Tot i que hem acabat ben cansats ha estat un èxit. Ens ho hem passat bé, hi ha hagut molt bon ambient i hem aconseguit tancar totes les parets. 

La feina del primer dia va ser preparar les bales i fer-les entrar als mòduls. Deixo algunes fotos de la preparació de la bales:

Fent algunes explicacions sobre la palla i les feines a fer
 Pentinant les bales de palla per deixar-les rectes i evitar forats a les juntesHem fabricat aquest "martell de palla" (martell de Thor) per aplanar les bales amb les sobres d'una biga que tenia el fuster . És una mica més petit que altres que havia fet servir però ens ha servit igualment.


Aspecte de les bales preparades per col·locar.Agulla de palla

"Calçadors" de pallaEl meu amic "manyà" ens ha fabricat també amb uns retalls la meva primera agulla de palla i unes làmines que hem fet servir per ajudar-nos a entrar les bales de palla a pressió als forats de l'estructura.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada