BIOCONSTRUCCIÓ, #casesdepalla #casasdepaja#arquitecte

dimecres, 25 de juliol del 2018

TALER DE BIOCONSTRUCCIÓ AMB TERRA 2 edició (Escola agrària de Tàrrega)

Per 4rt any tornem a l'escola agrària de Tàrrega a oferir una línia de bioconstrucció.

Aquest any tornarem a parlar de la terra com a material de construcció, ja que intrevé en quasi totes les tècniques de bioconstrucció i també es part de la cultra arquitectònica popular de la zona, ja sigui asl marges o als castells cosntruïts amb terra i pedra o en la tàpia.

Com sempre el taller combina parts teòriques amb pràctica i acabarem amb alguna visita a projectes de bioconstrucció amb aquest material. Les jornades seran els divendres a la tarda


En aquesta ocasió construirem entre d'alters coses diferents arcs (de mig punt i catenaris), un banc amb BTC i parlarem de formulacions a partir de la terra local, una introducció als arrebossats  i destinarem una sessió a tècniques decoratives amb terra on també farem pintures naturals ;)

Contarem amb la presència d'en Xavi Marco i en Marc Saladrigues, aparelladors, en l'elaboració de BTC (blocs de terra comprimits).

En el curs podreu veure també les diferets construcciosn que s'ha anat fent. Una sala amb bales de palla, pintures naturals d'argila, arrebossats de terra, de calç, de terra-calç, arcs de toves i un banc de tàpia.



Una formació de 30h financiada per la unió europea amb un preu de tan sols 32€. Un plaer

Inscripcions: 
Escola agrària de Tàrrega,  973310715
ramon.anguera@gencat.cat







El que veurem en imatges: (d'altres edicions)







Programa per dies:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada