BIOCONSTRUCCIÓ, #casesdepalla #casasdepaja#arquitecte

dimecres, 2 d’abril del 2014

Vídeos arribada de la palla Espai Txema Biobui(L)t

Videos de l'Espai Txema. Biobui(L)t amb l'arribada de la palla-Tractorada a Barcelona el 21 de març de 2014 i de la resta del març acabant el mur de palla amb la tècnica Greb. 

Una aventura en la que jo, com molts d'altres, he estat participant activament i que ha estat possible gràcies a Valentina Maini, Toni Solanas, Sari sanz i la gent de Bam, així com de la Red de Construcción con Paja, Permacultura Barcelona, Unió de pagesos, Farratges Nabau, Casa Pasiva, BarcelonaMes, el grup de dança Liant la troca i totes les veïnes que s'hi van apuntar.

Un dia en que vam portar un tros del camp a la ciutat passejant amb tractor la palla pel barri donant a conèixer aquest  material de construcció i invitant a les veïnes a participar en l'obra . Vam rebre la visita dels nens i nenes de l'escola Vedruna  del raval (2n video) amb els que vam parlar sobre el camp, i la construcció amb palla i vam estar jugant i tocant amb les bales de palla. Així mateix el grup de dança Liant la troca ens va ensenyar sobre la improtància dels nostres moviments i ens va donar un exemple de capacitació personal i empoderament col·lectiu. Finalment tot el mes s'ha estat treballant en el mur Greb que ja hem deixat enllestit.








Per saber-ne més visiteu-nos al solar del C/ Montalegre 4 al barri del raval, a Barcelona, a l' Espai Txema Biobui(L)t on fins a l'estiu estarem aixecant murs amb diferents tècniques!! 

Aquest cap de setmana acabem el mur de tapial i en comencem un amb cànem




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada