BIOCONSTRUCCIÓ, #casesdepalla #casasdepaja#arquitecte

dijous, 23 de desembre del 2021

2021 bioconstructiu i pròsper 2022. Arnau Bujons , arquitecte (casetadepalla)

 




Obres que s'acaben , obres que avancen i nous projectes en marxa. Actualment 4 cases de palla i bioclimàtiques en construcció, i d'altres apunt de construir-se o dissenyant-se.

Gràcies a tots els que heu compartit aquest any amb mi per seguir bioconstruïnt; a les empreses , artesans i autònoms que ens ajuden a  fer possibles els somnis i a la gent que confia amb mi i nosaltres per la feina que fem. Gràcies. 



A nivell de la Red de construcción con paja (RCP) , entitat que promou la construcció amb palla,  aquest any he entrat al grup de coordinació i sóc el secretari de l'associació. També, després de més de 2 anys de feina, ha estat  el primer any de la formació professional de construcció amb palla europea STEP-RCP, del qual sóc formador i cocreador de l'adaptcaió que hem fet del format europeu al marc i la realitat cosntructiva i normativa de Catalunya i Espanya. L'any vinent segona edició. 



Aquest final d'any inauguro també compte a instagram, espero que el disfruteu i espai que confio ajudarà a organitzar millor i visualitzar les obres que fem i hem fet que no són poques. @casetadepalla.

Arnau Bujons, arquitecte
Desembre 2021





Com sempre recordar que em podeu seguir a les xarxes socials on sóc més actiu que en aquest espai, que em costa actualitzar:

Facebook @casetadepalla
Instagram @casetadepalla

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada