BIOCONSTRUCCIÓ, #casesdepalla #casasdepaja#arquitecte

dimecres, 22 de juliol del 2020

Seguiment obres. Casa BG. Bany sec i estructura de fusta

Després del taller de formació a càrrec d'en Sidhhu Sintes i la bona feina i arrancada amb la jornada, a finals de novembre i desembre es va executar la fonamentació amb un parell de jornades obertes amb voluntariats. Moltes gràcies a totes les que vau venir.





També es va aprofitar per instal·lar la cambra del bany sec de l'habitatge model Permapreta. Un sistema que ens permetrà un estalvi d'aigua important i tenir un ús i una gestió més conscient de recursos i residus, eliminant en aquest les aigües negres i generant alhora un recurs (compost-humus ) per abonar la terra.  A la web trobareu molta informació sobre què són i perquè de la necessitat d'usar banys secs. Els clients, després d'informar-se, ho tenien claríssim i per suposat no implica males olors ;).




Després d'un mesos de pausa a la primavera es va arrancar l'aixecament de l'estructura de fusta del sistema Cut i la coberta. En aquest cas hem tingut com a suport pels autoconstructors l'ajuda d'en Jordi i l'Emi que han donat seguretat i molta ajuda als autoconstructors per afrontar una part tant sensible com una estructura i una coberta. amb l'acompanyament de la direcció facultativa (Arnau i Xavi) a distància i presencial.

Hem fet servir fusta massissa de pi per l'estructura vertical i fusta laminada per la bigueria.








Aquesta setmana ha arribat la palla i després dels tallers formatius aillarem tota la casa i coberta.
Seguim!!









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada