BIOCONSTRUCCIÓ, #casesdepalla #casasdepaja#arquitecte

dijous, 25 de setembre de 2014

Dissabte 27 Setembre 2014. Casetadepalla a l'Espai Txema BioBui(L)t. Taller gratuït
Dissabte 27 Setembre 2014. Casetadepalla a l'Espai Txema BioBui(L)t. Taller gratuït de tall d'ampolles de vidre i com utilitzarlo en la construcció, Diferents tècniques de cosntrucció amb ampolles i moltes altres activitats paral·leles en aquest dia tan especial. 


Per apuntar-se clica aquí. És gratuït però el registre ens ajuda a organitzar-nos. Cal portar una ampolla de vidre (a poder ser de vichy catalan o transparent)

 

---------------------

Deixo algunes imatges del taller i de l'evolució de la coberta a l'espai Txema 27-09-14.

Va ser un dia molt bonic i reple d'activitats, per la meva banda vaig fer aquest micro-taller amb l'eina de tall que vaig fabricar on van passar entre unes 8 i 12 persones i vam estar experimentant amb la modificació de les ampolles per realitzar vasos, maons de vidre... També vam estar continuant l'experiment de la gent de Bam de fer un mur en sec amb ampolles de vidre, i un baixant d'aigües pluvials amb els colls (però que se'ns va trencar ) ja que l'interés de la jornada o el micro-taller també era parlar de les possibilitats que ofereix aquest material. Trobareu tota la info d'aquest blog relacionada amb ampolles de vidre aquí.

Maons de vidre:   1. Marcar:


 

2. escalfar i refredar


3. Màgia¿? o tall per xoc tèrmic

 4.Enganxar amb cinta adhesiva, i ja tenim un maó de vidre ;):A la tarda vaig aprofitar per ajudar i aprendre sobre la proposta de la coberta amb en Christian, el Julio, la Jelena, la Valentina i molta més gent que estan fent una feina boníssima!!

 Replanteig i proves de coberta amb cambra d'aire i pendents amb palets i vidre cel·lular (aïllamet,barrera de vapor i làmina impermeable)

Si encara no coneixeu aquest espai de (auto)bioconstruccio al centre de Barcelona no us perdeu les mútiples activitats que es van realitzant tots els caps de setmana, lliures i gratuïtes. Un possibilitat única de visitar un espai realitzat amb materials naturals com la palla, la terra, el cànem, la fusta, etc.. al centre de Barcelona, un espai per demostrar o conèixer que la biconstrucció és viable, divertida, participativa, sana i molt més conformtable per als usuaris, amb menor petjada ecològica, i també pot ser moderna, estètica i actual...... i tot això en entorn urbà!!! 

TOTA LA INFO DEL PROJECTE:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada