BIOCONSTRUCCIÓ, #casesdepalla #casasdepaja#arquitecte

dijous, 7 de novembre del 2013

Crowdfunding projecte Txema BioBui(L)t

Avui comença campanya de crowdfunding per el projecte Txema BioBui(L)t en el qual participa casetadepalla, entre molts altres, per autoconstruir un edifici compostable amb palla, terra, cànem i cal al centre de barcelona i obert per a l'ús dels ciutadans. Necessitem la teva ajuda i aportació.  Per favor si podeu aportar, difondre i compartir. Gràcies

Hoy empieza la campaña de crowdfunding para el proyecto Txema BioBui(L)t en el que participa casetadepalla, entre muchos otros, para autoconstruir un edificio compostable con paja, tierra, cáñamo y cal en el centro de Barcelona y abierto para el uso de los ciudadanos. Necesitamos la vuestra ayuda y aportación. Por favor si podéis aportar, difundir y compartir. Grácias!!

http://goteo.org/project/biobui-l-t-txema

Imatge incial-conceptual del projecte amb mòduls de cada material
Una mica d'informació que aniré ampliant al llarg de la obra si ens ajudeu. La obra serà oberta i autoconstruïda així que els que estigueu interessats en aprendre aquestes tècniques atents a les convocatòries. Al web de goteo més info sobre el projecte.

Un poco de información que iré colgando al largo de la obra si nos ayudáis. La obra será abierta y autocosntruida así que los que estén interesados en aprender estas técnicas atentos a las convocatorias. En el web de goteo más info sobre el proyecto.

Materials:

Palla: sistema Greb i palla vista

Terra. Tapial i Arrebossats

 Cànem: Murs, solera i cobertes


Reciclatge:Cobertes: 


Sostre recíproc, pont leonardo
Sostre amb cúpula de canyes
Volta catalana. Imatge de la cúpula realitzada a la fabra i Coats per Map13 al festival EME3 de Barcelona

Coberta ajardinada comestible. Un hort al Raval?
Jardins verticals. Hi tenen cabuda desde les propostes més senzilles i autoconstruides i copyleft a les més high-tech ...

 Instalacions:

Bany sec. Bany sense ús d'aigua i que genera compost per la terra sense contaminar els nivells freàtics


(un dels mútliples manuals que hi ha a internet sobre disseny de banys secs)


Fitodepuració, tractament d'aigües

(un dels mútliples manuals que hi ha a internet sobre fitodepuració)


Calefacció eficient: Estufa rocket 

 

i moltes coses més...

Us deixo amb el cartell de l'ajuntament (que no hi posa ni un duro, però est tracta d'un solar guanyat en el concurs Pla Buits de l'ajunatment de Barcelona) on surten totes les entitats i persones que han col·laborat fins ara en el projecte. I tu? ens ajudes a fer-ho possible??

Os dejo con el cartel del ayuntamiento (que no pone ni un duro, pero se trata de un solar ganado en el concurso Pla Buits del ayunatmiento de Barcelona) dónde salen todas las entidades y personas que han colaborado hasta ahora en el proyecto. Y tu? nos ayudas a hacerlo posible??

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada